Teknologjitë estetike të prodhuara në Itali

Për 19 vjet në ballë në dizajnimin e pajisjeve për estetikë të avancuar

Pse Alyssatech

Misioni ynë është t'ju japim të gjitha mjetet që ju nevojiten për të rritur biznesin tuaj dhe t'ju lejojmë t'u ofroni klientëve tuaj rezultatet më të mira që mund të ofrojnë teknologjitë estetike më të avancuara aktualisht, me besim dhe siguri të plotë.

Rritu me ne

Alyssatech nuk është vetëm teknologji. Trajnimi teknik dhe komercial janë pjesë e rrugës së rritjes që ne planifikojmë me ju për t'ju ndihmuar të zhvilloni biznesin tuaj

Fornisci rezultatet

Nga dizajni dhe montimi i pajisjeve deri te kurset e trajnimit, qëllimi është gjithmonë t'ju mundësojë t'u jepni rezultatet më të mira klientëve tuaj

Innova institucionin tuaj

Plotësoni kërkesën vazhdimisht në rritje për trajtime bukurie që kërkojnë përdorimin e teknologjive profesionale me pajisje 100% të bëra në Itali

Zbuloni teknologjitë tona

LOGO-B3ST_2

Radiofrekuenca e plotë dhe e gjithanshme e kombinuar me elektroporacion dhe lazer të butë, konfigurim me të cilin shpreh potencialin e tij maksimal. Ideale për trajtimin e një game të gjerë të njollave të fytyrës dhe trupit. Gjithashtu disponohet si radio frekuencë klasike.

Logo_thermafit_transp_2

Riformoni fytyrën dhe trupin tuaj me inovacionin që kombinon përfitimet e termostimulimit me ato të elektrostimulimit. Përdoreni atë si një teknologji pozimi me 4 pjatat ose trajtoni në mënyrë aktive fytyrën dhe trupin me dorezat.

laser-epil-plus_2

Lazer i saktë dhe jashtëzakonisht i lartë për heqjen e qimeve. Zbatimi i strukturës LED të matricës rrit ndjeshëm jetën e kokës.

logo_xfit_3

Sistemi elektrostimulues i avancuar për dobësim të lokalizuar dhe reduktim të celulitit që mund të trajtojë deri në 24 muskuj njëkohësisht. Me brez trajtimi hipotermik i cili rrit efektivitetin e seancave dhe doreza mikrorryme për masazhe manuale.

Opsionet e marrjes me qira dhe blerjes

ME QIRA ME QERA

Me formulën operacionale të qirasë ju mund të futni menjëherë teknologji të re në qendrën tuaj pa tarifë hyrjeje dhe pa kufizime në përdorim, me një tarifë mujore plotësisht të zbritshme dhe pa pasur nevojë të llogaritni tarifat vjetore të amortizimit. Në fund të periudhës ju mund të zgjidhni të shlyeni pajisjet.

FINANCIM I LEHTË

Blini aktivin përmes një kredie të dhënë nga kompanitë tona partnere, duke u bërë menjëherë pronar i teknologjisë me mundësinë e përfitimit të çdo përfitimi tatimor të disponueshëm.

Merrni rezultate maksimale

Linja e produkteve Alyssatech sinergjizon në mënyrë të përkryer me pajisjet për të shfrytëzuar sa më shumë potencialin e saj. Formulimet dhe përbërësit aktivë janë krijuar për të zgjatur efektet e pajisjeve. Linja e kabinës plotësohet nga një linjë shtëpiake për mirëmbajtjen pas trajtimit

Çfarë thonë ata për ne

“Një rishikim nga një klient që ka përfituar nga produkti juaj. Rishikimet mund të jenë një mënyrë shumë efektive për të krijuar besueshmëri dhe për të rritur reputacionin e kompanisë suaj.”
Customer name
“Një rishikim nga një klient që ka përfituar nga produkti juaj. Rishikimet mund të jenë një mënyrë shumë efektive për të krijuar besueshmëri dhe për të rritur reputacionin e kompanisë suaj.”
Customer name
“Një rishikim nga një klient që ka përfituar nga produkti juaj. Rishikimet mund të jenë një mënyrë shumë efektive për të krijuar besueshmëri dhe për të rritur reputacionin e kompanisë suaj.”
Customer name

Made in Italy

Alyssatech është marka Atrex për estetikë. Atrex ka grumbulluar më shumë se 15 vjet përvojë në projektimin dhe prodhimin e pajisjeve elektro-mjekësore në selinë e saj në Vigevano, disa kilometra larg Milanos. Prodhimi i brendshëm sjell përfitime të mëdha. Shërbimi ynë ndaj klientit ndërlidhet me departamentet tona të brendshme të prodhimit dhe zhvillimit, duke garantuar përpikmëri dhe efektivitet në çdo ndërhyrje të zakonshme ose të jashtëzakonshme të mirëmbajtjes.

Na kontaktoni

Na kontaktoni tani për të rezervuar një demonstrim falas në zyrën tonë ose në sallonin tuaj, ose për të kërkuar informacion mbi produktet tona